ITSystems

Ай Ти Системс ООД - Варна - Зареждане на тонер касети

Начало     Тонер касети Canon     Тонер касети HP (Hewlett-Packard)     Тонер касети Brother     Контакти

Безплатна доставка за гр. Варна 088/87-88-357

Зареждане на тонер касети за HP (Hewlett-Packard) - цени
Зареждане на тонер касети за Brother - цени
Зареждане на тонер касети за Canon - цени

      Не изхвърляйте употребяваните тонер касети и мастилници за принтери.
Те съдържат пластмаси, микроскопични частици и пигмент, които са токсини и се разграждат бавно в прородата. Донесете ги при нас, ние ще ги рециклираме или предадем в специализирани за преработка на такъв тип отпадаци места. Да запазим природата чиста и осигурим на децата си бъдеще в един красив, чист и хармоничен свят!

Зареждане и рециклиране на тонер касети и консумативи за принтери Варна  Зареждане на касети за мастиленоструйни принтери
Разполагаме с мастила за всички основни модели на фирмите Hewlett Packard, Epson, Lexmark, Canon, Olivetti, Xerox и много други.

Зареждане на тонер касети за лазерни принтери
Зареждаме всички видове тонер касети за лазерни принтери, мулти функционални устройства и копирни машини.

Рециклиране на касети за лазерни принтери
Рециклирането включва разглобяване и цялостно прочистване на касетата от остатъци на старо мастило, промиване на вътрешните части със специални разтвори, отпушвате на всички дюзи и зареждане с нов тонер. Така рециклираната касета практически започва да работи като нова.

Проблеми с изображението(отпечатаната страница)

БЛЕДИ ИВИЦИ НА СТРАНИЦАТА най-често това се дължи на свършването на тонера или износване на барабана на тонер касетата.

ТЪНКИ ЧЕРНИ ЧЕРТИ ПО ДЪЛЖИНА НА КОПИЕТО това се дължи на дефект в почистващият нож на тонер касетата. Желатиновият нож почиства остатъчният образ от барабана и с времето губи свойствата си, което води до този дефект. Трябва да бъде сменен.

ПОВТАРЯЩО СЕ ЧЕРНО ПЕТНО С РАЗЛИЧНА ФОРМА механичен дефект върху барабана или фюзера могат да бъдат причина за това. Обикновено попадането на твърд предмет в принтера(кламер, телбод и др.) механично наранява барабана или ролките на фюзера. Поставете друга тонер касета в принтера и ако дефекта не се проявява - означава, че проблема е в извадената тонер касета, ако продължава, следва принтера да бъде отремонтиран.

ДЕБЕЛА И ПЛЪТНА ЧЕРНА ИВИЦА няколко са възможните причини за този дефект - дефект на почистващия нож, дефект на барабана или дефект на магнитния вал. Във всеки случай тонер касетата трябва да бъде отремонтирана от специалист.

БЛЕД ОТПЕЧАТЪК ИЛИ СИВ ФОН НА ЦЯЛАТА СТРАНИЦА това обикновено се дължи на фоточувствителния барабан или на тонера и в двата случая трябва да се подменят. Има вероятност и тонер касетата да не контактува добре с принтера, извадете я и я поставете отново внимателно, ако дефекта се проявява обърнете се към специалист.

РАЗМАЗАН ОТПЕЧАТЪК, КОЙТО СЕ ИЗТРИВА ОТ ЛИСТА дефект във фюзеранта секция или неподходящ тонер. Проверете дали няма лист във фюзера навит около ролката(Внимание!!! температурата на фюзера е висока).Ако има такъв внимателно се опитайте да го отстраните, без да използвате остри предмети, защото може да нараните тефлоновата повърхност или да скъсате тефлоновото платно. Важно е да бъдат извадени всички части на листа! Ако не успеете занесете принтера за ремонт. Ако липсва лист сменете касетата и отпечатайте с новата, ако дефектът не изчезне занесете принтера на ремонт.

Зареждане и рециклиране на тонер касети и консумативи за принтери Варна
Mail: itsystems.varna@gmail.com
Мобилен: 088 526 29 65, 088 878 83 57
Адрес: гр. Варна кв. Аспарухово
ул. Моряшка

Ремонт на битова техника | Сервиз докакински уреди | Перални Печки Микровълнови Фурни Съдомиални
От | Дърво | Mебели | Кухненско и спално обзавеждане | Врати | Дограма | Конструкции и ламперия | Галерия